Menu
Krimi-Thriller

Akarsz velem játszani?

Két igazság… egy hazugság.

Emma első nyári tábora volt, messze a szüleitől. Három új barátnőre talált. Nevettek, úsztak, kirándultak, játszottak. És megtanulta tőlük játék közben azt is, hogyan kell hazudni. Aztán a barátnők egy éjszaka örökre eltűntek az erdőben.

Emma évekkel később, immár felnőttként nevelőtanári munkát vállal a régi táborban. Itt az ideje, hogy leszámoljon a múlt kísérteteivel.

De tényleg olyan jó ötlet visszatérni a tragédia színhelyére? Mert lehet, hogy Emma ártatlansága a legigazabb az összes hazugság közül.

A Három lány után úgy érezni, a szerző 19-re húzott lapot. És mennyire bejött: az Akarsz velem játszani? még izgalmasabb, még kifinomultabb rettegés.

booklist

Erre vágyik minden krimirajongó – meghökkentő, mégsem légből kapott fordulatra.

the new york times book review

A szerzőről

Riley Sager nemzetközi bestsellerszerzőről még mindig kevés életrajzi tény tudható. Az biztos, hogy valójában nem így hívják; női álneve ellenére férfi; régebben újságíró volt; és Amerikában él. Amióta 2016 nyarán berobbant a nemzetközi könyvpiacra, egyre-másra zsebeli be a fantasztikus elismeréseket. Keveseknek sikerült ennyire rövid idő alatt ilyen hatalmas eredményeket elérni. Ez a második regénye szintén elsöprő siker. A megjelenése után néhány hónappal mát The New York Times-bestseller lett, az Amazon Studios pedig a televíziós adaptáció jogát vette meg.

Cím:Akarsz velem játszani?
Szerző:Riley Sager
A mű eredeti címe:The Last Time I Lied
Megjelenés éve:2018
Oldalak száma:432
Kötés típusa:Kartonált ragasztókötés visszahajló füllel
ISBN:9786155733994
Ára:3990 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben:

Riley Sager eddig megjelent kötetei