Menu
Újdonság / Krimi-Thriller / Kiemelt

Egy ház a tónál!

Vigyázz, ha leskelődsz!

Casey, a sikeres színésznő éppen a hétvégi házában időzik. Igazából nincs nagyon mit csinálnia. Amikor a kezébe akad egy távcső, figyelni kezdi a szomszédjait: Tom és Katherine látszólag abszolút álompár. A férj jólmenő befektető, a feleség gyönyörű ex-modell. Tényleg fogalmuk sincs, hogy valaki lesi őket?

Casey megfigyelős játéka nemsokára rögeszméssé válik. Aztán váratlanul eltűnik a szép feleség a szomszédból. Vajon hol lehet? És közben miért posztol az Instagramon olyan fotókat, mintha minden rendben lenne? Tényleg annyira fontos Casey számára, mi történik a másik házban.

Ne felejtsd, mindenkinek van titka! Csak egyeseké pokolian veszélyes.

Ne felejtsd, mindenkinek van titka!
Csak egyeseké pokolian veszélyes.

Ha tetszett a Holtodiglan, kezdj olvasni Riley Sager-krimiket.

stephen king

Leesik az állad – micsoda átverés!

booklist

A szerzőről

Riley Sager nemzetközi bestsellerszerzőről még mindig kevés életrajzi tény tudható – annak ellenére, hogy ez már a harmadik krimije.

Az biztos, hogy valójában nem így hívják; női álneve ellenére férfi; régebben újságíró volt; és Amerikában él. Amióta 2016 nyarán berobbant a nemzetközi könyvpiacra, egyre-másra zsebeli be a fantasztikus elismeréseket. Keveseknek sikerült ennyire rövid idő alatt ilyen hatalmas eredményeket elérni.

A HÁROM LÁNY (Final Girls, 2017) című krimijét eddig 25 nyelven adták ki. Stephen King, a thrillerkirály is lelkesen dicsérte, a Universal Pictures pedig megvásárolta a filmes jogokat.

Az AKARSZ VELEM JÁTSZANI? (The Last Time I Lied, 2018) című krimije szintén bámulatos népszerűségre tett szert. A megjelenése után néhány hónappal már The New York Times-bestseller lett, és az Amazon Studios megvette a televíziós jogait.

Cím:Egy ház a tónál
Szerző:Riley Sager
A mű eredeti címe:The House across the Lake
Megjelenés éve:2022
Oldalak száma:420
Kötés típusa:Kartonált ragasztókötés visszahajló füllel
ISBN:9786155685-93-4
Ára:4990 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben:

Riley Sager eddig megjelent kötetei