Menu
Krimi-Thriller

A látó

Csak öt lábnyom maradt utána: ez nem hihetetlen?

Tegnap még átlagos család voltak: Anna, James és a kisfiuk, Daniel. Egy óvatlan pillanatban azonban az ajtó nyitva maradt, és a kisfiú eltűnt.

Anna mindennap ragyogóra suvickolja a fia lábnyomait a betonban. Az őrület határáig tisztogatja. Számára ennyi maradt Danielből. Aztán felbukkan egy halottlátó.

Vajon a férfi tényleg különleges tehetség? Nem egyszerű sarlatán? Vagy esetleg egy még pokolibb figura, és nem véletlenül került elő? Vajon Anna emlékei mind igazak a történtekről? Miért támadnak látomásai furcsa körökről és egy rejtélyes kertről? Kinek a hangját véli hallani egyre többször, ha nem a kisfiáét?

A történetszövés magasiskolája.

the new york times

Tűkön fogsz ülni, amíg a végére nem érsz.

woman & Home

A szerzőről

Belinda Bauer napjaink egyik legnépszerűbb és legsikeresebb angol krimiszerzője. Rendkívüli tehetségének bizonyítéka, hogy 2018-ban Snap című regényét a rangos Man Booker-díjra jelölték. Könyvei a műfaj legjobbjai, tucatnyi nyelven adják ki őket, és sorra sikerlistára kerülnek. Az olvasóközönség és a kritikusok rajonganak érte, de ami igazán ritka, hogy a legnevesebb thrillerírók is.

A magyar közönség A 19-es holttest című könyvéből ismerhette meg, mennyire egyedi hangú alkotó, és akiről nem túlzás állítani, hogy „Belinda Bauer egy zseni” (Clare Mackintosh), sem azt, hogy „Lélegzetelállító. Bárcsak én tudnék ilyet” (Val McDermid).

Cím:A látó
Szerző:Belinda Bauer
A mű eredeti címe:The Shut Eye
Megjelenés éve:2019
Oldalak száma:392
Kötés típusa:Kartonált ragasztókötés visszahajló füllel
ISBN:9786155921209
Ára:3990 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben:

Belinda Bauer eddig megjelent kötetei
Krimi-Thriller

A látó

Csak öt lábnyom maradt utána: ez nem hihetetlen? Tegnap még átlagos család voltak: Anna,…

2020.07.10.
Krimi-Thriller

A 19-es holttest

A holtak nem beszélnek.És ha mégis? Patrick Fort szélsőségesen zárkózott, briliánsan okos és Asperger-szindrómás.…

2020.06.16.