Menu
Krimi-Thriller

Zavaros vizek

Tudod, meddig tart megásni egy sírt?

A jóképű bankár férjre fényes jövő vár. A tehetséges filmrendező feleségre ígéretes karrier. Nászútjuk fantasztikusan kezdődik a trópusi Bora Bora szigeten. Koktélok, lustálkodás, napozás az óceánparton. Aztán búvárkodás közben rátalálnak egy hatalmas táska készpénzre és ékszerre, milliókat érő gyémántokra, egy mobiltelefonra és egy orosz nyelvű adathordozóra.

Úgy döntenek, senkinek sem szólnak a titkukról. Hiszen ha más nem tud a vagyonról, miért ne tartanák meg? És ezzel kezdetét a veszi a pokoli eseménysorozat, amelyről végig nem tudni, vajon ki mozgatja a szálakat a háttérből.

Idegborzoló, izgalmas, gondolatébresztő.

Riley Sager, a Három lány szerzője

Letehetetlenül feszült!

Booklist

A szerzőről

Catherine Steadman színésznőként már sok millió néző előtt ismert. Többek közt a Downton Abbey, a Tudorok, az Elvetélt lelkek és Az ifjú fáraó című televíziós sorozatokban nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Színpadi szerepeiben is sikert sikerre halmoz, jelölést kapott a legrangosabb brit színházi elismerésre, a Laurence Olivier-díjra. 

Torokszorítóan feszes, lapról lapra rejtélyesebb regényére még a megjelenés előtt 16 országban csaptak le a kiadók. A kézirat filmes jogát a Reese Witherspoon által alapított Hello, Sunshine! filmgyártó vállalat vásárolta meg, amely korábban mindenki más előtt fedezte fel Gillian Flynn Holtodiglan című regényét és készített belőle világsikerű mozifilmet. Ritka az olyan első könyves szerző a nemzetközi könyvpiacon, aki néhány hónap alatt ekkora sikert ér el.

Cím:Zavaros vizek
Szerző:Catherine Steadman
A mű eredeti címe:Something in the Water
Megjelenés éve:2018
Oldalak száma:376
Kötés típusa:Kartonált ragasztókötés visszahajló füllel
ISBN:9786155733789
Ára:3990 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben: