Menu
Krimi-Thriller

A múmia

Megmosdatta. Felöltöztette. De először… megölte őket.

Hatalmas szenzáció, amikor egy ősi múmiát találnak Boston egyik múzeumának alagsorában. A média szinte megőrül a hírért, és a tévécsatornák egymással versengve tudósítanak a CT-vizsgálatról, amelyből majd kiderül, az ókori Egyiptom melyik korszakából származik.

A kórházban és a televíziókészülékek előtt a tekintetek a CT-monitorra szegeződnek. Szinte mindenki egyszerre hőköl hátra, amikor a múmia testében jól kivehetően feltűnik egy pisztolygolyó képe.

Miután megtalálják a második áldozat gondosan tartósított holttestét, majd a harmadikét, egyértelművé válik: Boston utcáin szörnyű és nagyon intelligens sorozatgyilkos pusztít. Hacsak nem állítják meg, kedvére bővítheti újabb áldozatokkal a hátborzongató gyűjteményt.

Minden könyve kötelező olvasmány!

stephen king

Borzongató… a legmélyebb félelmeinkkel játszik.

daily mail

A szerzőről

Tess Gerritsen első orvosi thrillere azonnal a The New York Times bestsellerlistájára került, és innentől kezdve az írónő rekordsebességgel haladt a világsiker felé.

Jelenleg 40 nyelven adják ki a műveit, és a regényei alapján  készült a Rizzoli & Isles (Született detektívek) című bűnügyi tévésorozat. De a könyvek csupán ötletadónak szolgáltak a sorozathoz, tilos volt egy az egyben leforgatni őket. Ez a magyarázata annak, miért nem ismerheti soha egyetlen tévénéző sem előre Gerritsen regényeinek a végkifejletét.

Az orvosi thrillerek királynőjét a világ 30 millió könyvrajongója vallja a műfaj egyik legjobbjának.

Cím:A múmia
Szerző:Tess Gerritsen
A mű eredeti címe:The Keepsake
Megjelenés éve:2018
Oldalak száma:416
Kötés típusa:Kartonált ragasztókötés visszahajló füllel
ISBN:9786155733420
Ára:3990 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben: