Menu
Női regény

Az amerikai örökösnő

Túlélte a hajókatasztrófát.
Túléli azt is, hogy ellopta egy másik nő életét?

New York, 1915 tavasza. A dúsgazdag Clemency Jervis hajóra száll New Yorkban, hogy a Lusitania fedélzetén átszelje az óceánt. Alig várja, hogy megérkezzen angol vőlegényéhez, Lord Hugo Hazzardhoz. De az ír partoktól néhány mérföldre a németek megtorpedózzák a luxus óceánjárót.

A kevés túlélők egyike Hetty Brown, Clemency szobalánya. Rejtélyes módon kiskorától nagyon hasonlít a munkaadójára, és így történhet, hogy a katasztrófa éjszakáján a mentőegységek összetévesztik vele. Ekkor Hetty merész elhatározásra jut: elkezdi élni Clemency életét, és hozzámegy a lordhoz.

Ám az angol kastélyban nem csak Hetty rejteget titkokat. Másoknak is bőven van takargatnivalója. A szobalányból lett örökösnő egyre biztosabb benne, hogy az életére törnek, csak még azt nem tudja, ki és miért.

Dorothy Eden különleges tehetség! Mesterien vegyíti a rejtélyt a romantikával.

times

Ha Dorothy Eden írná a vetőmagok használati utasítását, azt is elkapkodnák az olvasók..

the new york times

A szerzőről

Dorothy Eden (1912-1982) Új-Zélandon született, majd később Angliában élt. Több mint 40, csavaros fordulatokban dúskáló, romantikus, feszültségekkel teli művet alkotott pályafutása alatt. Elegáns, romantikus korokban játszódó, varázslatos regényei olvasók millióinak lettek a kedvencei szerte a világban. Hasonlóan sikeres volt, mint Victoria Holt (1906-1993) és Anya Seton (1904-1990). Az írónő pörgős, bravúros stílusát és okos, mesteri történetvezetését a szakma legszigorúbb kritikusai is elismerték – abszolút a könnyű műfaj egyik koronázatlan királynőjének számított.

Cím:Az amerikai örökösnő
Szerző:Dorothy Eden
A mű eredeti címe:The American Heiress
Megjelenés éve:2018
Oldalak száma:280
Kötés típusa:Kartonált ragasztókötés visszahajló füllel
ISBN:9786155733437
Ára:3690 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben: