Menu
Krimi-Thriller

Ne ébredj fel!

A rémálom akkor kezdődik, amikor kinyitod a szemed.

Alex Taylor elismert doktornő, aki váratlanul egy műtőasztalon tér magához. Döbbenettel tapasztalja, hogy lekötözték. Fogalma sincs, hogy került oda. A férfi, aki mellette áll, nem is orvos. És mielőtt a titokzatos ismeretlen erőszakot követne el Alexen, újabb adag altatót fecskendez belé. Amikor Alex magához tér, látszólag teljesen sértetlen. Vajon csak képzelődött?

A történetét senki nem hiszi el.

Alex kollégái, a barátja és a családja mind úgy véli, biztosan hallucinált. És nemsokára ő maga is elkezd tartani attól, hogy megbolondult.

Aztán Alex találkozik az álorvos következő áldozatával.

A szerzőről

Liz Lawler angol írónő húsz évig kórházi nővérként dolgozott, mielőtt megírta volna ezt a különleges pszichothrillert. Lapról lapra alapvető emberi félelmeinkre játszik benne rá, igen hitelesen, a saját kórházi tapasztalataira építve. A képzelet, az érzékelés és az előítélet szálaiból fonja azt a hálót, amely rabul ejti a legedzettebb thrillerolvasót is. A félelmetes nyitófejezet után az utolsó oldalakig fokozódik a regényben a feszültség. Nem véletlen, hogy szinte azonnal nemzetközi siker lett, és több külföldi kiadó megvásárolta a jogát az Amerikai Egyesült Államoktól kezdve Portugálián át Csehországig. Kevesen tudnak olyan könyvet alkotni, hogy országhatártól, életkortól és nemtől függetlenül mindenkinek futkározzon a hideg a hátán.

Cím:Ne ébredj fel!
Szerző:Liz Lawler
A mű eredeti címe:Don’t Wake Up
Megjelenés éve:2019
Oldalak száma:392
Kötés típusa:Kartonált ragasztókötés visszahajló füllel
ISBN:9786155921087
Ára:3990 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben:

Beleolvasó

liz-lawler-ne-ebredj-fel-belelapozo-okk