Menu
Krimi-Thriller

A, mint alibi

Egy váratlan végrendelet.
Egy eltitkolt testvér.

S, mint sokk
Alex élete egyetlen pillanat alatt romba dől, amikor autóbalesetben elveszti a szüleit. A lány ügyvédje ráadásul felkavaró hírrel szolgál: van egy eltitkolt nővére.

O, mint otthon
Dory sosem ismerte a szüleit és örökbefogadó családja másodrendű gyerekként nevelte fel. Amikor a család imádott, vér szerinti gyereke gyilkosság áldozata lesz, a gyanú Dory-ra terelődik.

S, mint sors
Harminc év után Alex és Dory először találkozik. Alexnek nemsokára szörnyű kérdéssel kell szembesülnie: lehet, hogy élete legnagyobb hibája volt, hogy megkereste az eddig eltitkolt nővérét? Ki akarhat most Alex életére törni?

Az utolsó lapig nem találod ki a megoldást.

publishers weekly

Sokkolóan fordulatos történet.

booklist

A szerzőről

Patricia MacDonald amerikai írónő nemcsak hazájában, de érdekes módon Franciaországban is nagyon népszerű. Okos, csavaros krimijei egyaránt magával ragadják a pszichothriller és a klasszikus detektívregények rajongóit.

Könyvei sorra felkerülnek a bestsellerlisták élére. Már első könyvét (Unforgiven, 1981) a rangos Edgar Allen Poe-díjra jelölték, és további munkásságáért számos elismerést kapott.

A szerzőnő titka, hogy szinte irodalmi minőségű sztorikat tud kitalálni, viszont – mint egykori televíziós szappanopera-szerkesztő – lebilincselően pörgősre, fordulatosra írja meg.

Cím:A, mint alibi
Szerző:Patricia MacDonald
A mű eredeti címe:Sisters
Megjelenés éve:2018
Oldalak száma:344
Kötés típusa:Kartonált ragasztókötés visszahajló füllel
ISBN:9786155733574
Ára:3890 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben: