Menu
Női regény

A parfüm titka

Egy elhagyatott parfümüzlet Párizsban.
Három rejtélyes illat. És egy titok, amely összeköti mindezt.

Egy francia ügyvédi iroda levélben értesíti a Londonban élő Grace Munroe-t, hogy a módos parfümmúzsa, Madame Eva d’Orsey ráhagyta a vagyonát.

Csak egy probléma van: Grace sosem ismerte az örökhagyót.

Innentől kezdetét veszi a kalandos és fordulatos utazás, amely során Grace felfedezi, ki lehetett a jótevője, aki megbabonázta a párizsi és a New York-i felső tízezer életét az 1920-as évektől kezdve. Ki volt valójában Eva d’Orsey, aki mindent önmagától ért el, csakis a saját tehetségéből, és végül milyen árat fizetett a sikerért?

Mire kiderül az igazság, Grace Munroe élete örökre megváltozik. Nemcsak arra jön rá, miért éppen ő örökölte a vagyont, hanem tanulva Eva d’Orsey sorsából, döntenie kell: azt az életet éli-e tovább, amelyet mások elvárnak tőle, vagy azt, amelyet a szíve diktál.

Gyönyörűen megírt, különleges könyv vágyakról, titkokról, emlékekről, szenvedélyről.

A szerzőről

Fotó: Gregg Liberi

Kathleen Tessaro a romantikus regények új mesternője, az elmúlt évek egyik legnépszerűbb kortárs amerikai írónője. Eredetileg koreográfusnak és színésznőnek készült, ezért Londonba költözött drámát tanulni. Ott jött rá, hogy a színészet nem az ő világa. Egy barátja javaslatára kezdett írni. Debütáló regénye, az Elegance azonnal bestseller lett az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is.

A parfüm titka című regénye megjelenése után heteken át szerepelt a New York Times sikerlistáján. Az angol Good Housekeeping magazin olvasói 2013 egyik legjobb regényének választották.

Cím:A parfüm titka
Szerző:Kathleen Tessaro
A mű eredeti címe:The Parfume Collector
Megjelenés éve:2014
Oldalak száma:312
Kötés típusa:Kartonált
ISBN:9789639905269
Ára:3490 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben:

Kathleen Tessaro eddig megjelent kötetei
Női regény

Ritka kincsek

A szédítő magassághoz néha a poklon keresztül vezet az út. Boston, 1930-as évek. Mi…

2020.06.17.
Női regény

A parfüm titka

Egy elhagyatott parfümüzlet Párizsban.Három rejtélyes illat. És egy titok, amely összeköti mindezt. Egy francia…

2020.07.04.