Menu
Életmód-Pszichológia

Szeress szívvel, nevelj ésszel!

10 aranyszabály, mielőtt az agyadra megy a gyereked

Néha falra másznál a gyerekeidtől? Előfordul, hogy szinte az őrületbe kergetnek, és a legszívesebben egy lakatlan szigetre költöznél? Közben lelkiismeret-furdalás gyötör, nehogy a rossz döntéseiddel érzelmi nyomorékká tedd őket? Akkor ez a te könyved!

Szülők százezrei esküsznek szerte a világban Nigel Latta gyermek- és családpszichológus egyszerű, őszinte és garantáltan sikeres tanácsaira. Álszenteskedés és szépelgés helyett lényegre törően, tudóskodás nélkül megmutatja, miként lehet túlélni az első tíz év alapproblémáit:

„Én gyerekeket javítok, ez a munkám. És ha egy kissrác pofára tud ejteni egy rakat szakértőt a nevelési tanácsadóban, akkor engem ez a gyerek nagyon érdekel.”

A szobatisztaságtól a megfejthetetlennek tűnő dührohamokig; a helytelen alvási szokásoktól a válogatós étkezésig; az iskolai nehézségektől a prekamaszok testképzavaráig; a félelmektől a komoly szorongásokig, a szerző minden egyes élethelyzetben konkrét eligazítást ad a családi mindennapok kínos útvesztőihez:

„A gyereknevelés olyan, mint a legizgalmasabb tévés valóságshow, csak ennek mi vagyunk a szereplői. A tévéműsorhoz képest persze hátrány, hogy itt nem lehet kiszavazni senkit. És sajnos a végén nem kapunk milliós nyereményt sem. De ha csak félig tisztességesen játsszunk, nagyon szép élményekben lesz részünk.”

Ha az a cél, hogy megértsd, mit akar a gyereked, mit NEM akar, és valójában mire van SZÜKSÉGE, közben pedig ne tépjétek rongyosra egymás idegeit, már a születésekor olvasd el ezt a könyvet.  De legkésőbb, mielőtt kirepül otthonról.
Cím:Szeress szívvel, nevelj ésszel!
Szerző:Nigel Latta
A mű eredeti címe:Politically Incorrect Parenting
Megjelenés éve:2014
Oldalak száma:296
Kötés típusa:Kartonált
ISBN:9789639905344
Ára:3490 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben:

Nigel Latta eddig megjelent kötetei