Menu
Női regény

A lányunk férje

Az élet egy pillanat alatt megváltozhat, de a megbocsátás tovább tart.

Felkavaró és elgondolkodtató regénye egy véletlenül gyilkossá lett apáról szól. Amikor elkezdjük olvasni, még egyértelműnek tartjuk, hogy egy gyilkos nem érdemli meg a gyerekeit. De mire a végére érünk, nem lesz ennyire magától értetődő a válaszunk. Mert ebben a könyvben senki és semmi nem olyan, mint amilyennek elsőre látszik.

A történet kezdetén Joseph Scott előtt feltárul a börtönajtó, letöltötte a büntetését, és mostantól szabad ember. Csakhogy eddigre már szinte mindenét elveszítette. Véletlenül, egy családi veszekedés közben ölte meg a feleségét, és a tragikus eseményig kiváló férj volt, igazi mintaapa, valamint a városi iskola megbecsült történelemtanára. Az első útja rögtön a gyerekeihez vezet, akiket imád, és akiket a gyilkosság óta az anyai nagyszülők nevelnek. De se a gyerekek, se a nagyszülők nem akarnak hallani Joseph-ről.

Vajon tényleg az a helyes döntés, ha soha többet nem találkozik a férfival a lánya és a fiai? A történetet több szereplő nézőpontjából ismerhetjük meg: az erős karakterű nagymama, az érzékeny nagylány és a bűntudattól gyötört apa szemszögéből. Nemzetközi sikerlistás regény azoknak az olvasóknak, akik minőségi irodalmat keresnek. 

Jody Picoult regényeinek méltó vetélytársa.

daily mail

A szerzőről

Charity Norman új-zélandi írónő felkavaró és elgondolkodtató regényei kőkemény témákat feszegetnek nagyon olvasmányos stílusban, ezért is olyan nehéz letenni őket. Vagy elfelejteni, hiszen még hetek múlva is dolgoznak bennünk. De kinek volnának kész válaszai ezekre a mélyen emberi kérdésekre?

Cím:A lányunk férje
Szerző:Charity Norman
A mű eredeti címe:The Son in Law
Megjelenés éve:2014
Oldalak száma:384
Kötés típusa:Kartonált
ISBN:9789639905252
Ára:3690 Ft

Vedd meg itt e-könyvben:

Charity Norman eddig megjelent kötetei
Női regény

A lányunk férje

Az élet egy pillanat alatt megváltozhat, de a megbocsátás tovább tart. Felkavaró és elgondolkodtató…

2020.07.04.
Női regény

Zuhanás

Az édesanya mindent látott, mégis hallgat.Vajon kit véd a némasággal? Helikopter zúgásának hangja veri…

2020.06.17.