Menu
Női regény

Zuhanás

Az édesanya mindent látott, mégis hallgat.
Vajon kit véd a némasággal?

Helikopter zúgásának hangja veri fel az éjszakát. Egy ötéves kisfiút szállítanak kórházba életveszélyes sérüléssel, miután kiesett a házuk teraszáról. Hogyan történhetett? És miért indít vizsgálatot a gyerekvédelmi hatóság? Hiszen a McNamara család irigylésre méltó boldogságban él, vagy nem?

Az anya, Martha McNamara látta azt a néhány félelmetes másodpercet, amely a tragédiához vezetett. De hallgat. Vajon kit és miért próbál védeni a némaságával?

Ahogy Marthával együtt izgulunk a kisfiú felépüléséért, úgy sodor minket magával a sötét patakként janyargó családi történet. Végül az anyával együtt kérdezzük: lehet hazugsággal védeni az igazságot? Lehet az elhallgatás becsületesebb, mint az őszinteség?

A legutolsó oldalak hozzák csak el a katartikus feloldását ennek a mélyen emberi, elgondolkodtató könyvnek. A Zuhanás egy feszes lélektani dráma és egy modern családregény lebilincselő ötvözete.

Jody Picoult regényeinek méltó vetélytársa.

daily mail

A szerzőről

Charity Norman új-zélandi írónő felkavaró és elgondolkodtató regényei kőkemény témákat feszegetnek nagyon olvasmányos stílusban, ezért is olyan nehéz letenni őket. Vagy elfelejteni, hiszen még hetek múlva is dolgoznak bennünk. De kinek volnának kész válaszai ezekre a mélyen emberi kérdésekre?

Cím:Zuhanás
Szerző:Charity Norman
A mű eredeti címe:After the Fall
Megjelenés éve:2015
Oldalak száma:384
Kötés típusa:Keménytábla
ISBN:9789639905542
Ára:3990 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben:

Charity Norman eddig megjelent kötetei
Női regény

A lányunk férje

Az élet egy pillanat alatt megváltozhat, de a megbocsátás tovább tart. Felkavaró és elgondolkodtató…

2020.07.04.
Női regény

Zuhanás

Az édesanya mindent látott, mégis hallgat.Vajon kit véd a némasággal? Helikopter zúgásának hangja veri…

2020.06.17.