Menu
Női regény

Aki mer, az nyer

Eleged van a saját életedből?
Próbálj ki egy másikat!

Tess Brookes a kötelességtudat mintapéldánya. Évek óta szorgalmasan dolgozik egy reklámügynökségnél, és ezerrel húzza az igát. Ráadásul Vanessa, az önző és lusta, de jól fizető fotósmegbízásokkal elhalmozott lakótárs is kihasználja Tesst. Naná, hiszen Vanessa egy született szemétláda.

Amikor eljön a várva várt és megérdemelt előléptetés ideje, Tesst nem nevezik ki kreatívigazgatónak. Sőt megszüntetik a munkakörét, és elbocsájtják a reklámügynökségtől. A lány gondosan felépített, biztonságos élete kártyavárként omlik össze.

A történtek után Tess véletlenül felveszi lakótársa telefonját, és őrült elhatározásra jut: elfogadja a Vanessának szóló felkérést. Úgy dönt, ha a becsületesség eddig nem vezetett eredményre, akkor kipróbálja, milyen Vanessának lenni. Ezért profi fotósnak kiadva magát elutazik Hawaiira. Végül is régen, amatőrként készített néhány jó képet…

Tessre rengeteg slamasztika és Nick személyében egy észbontóan szexi, megrögzött nőcsábász újságíró vár a gyönyörű szigeten. Csak győzzön bárkiből és bármiből kikecmeregni!

A nagy sikerű 3 kötetes sorozat első része.

Csillagos ötös! Szikrázó és szexi.

Heat magazin

Le a kalappal! Tökéletes szórakozás.

Daily Express

A szerzőről

Lindsey Kelk a The Sunday Times bestseller szerzője, akit olvasók százezrei imádnak szellemes, sodró lendületű regényei miatt. Los Angelesben él, ahol az írás mellett szépség- és életstílustippeket ad a Hello! magazinban, saját blogot vezet, s ha ideje és macskái engedik, szívesen olvas, néz pankrációt vagy jár karaokézni.

Cím:Aki mer, az nyer
Szerző:Lindsey Kelk
A mű eredeti címe:About a Girl
Megjelenés éve:2014
Oldalak száma:360
Kötés típusa:Kartonált
ISBN:9789639905337
Ára:3499 Ft

Vedd meg itt e-könyvben:

Lindsey Kelk eddig megjelent kötetei
Női regény

Aki mer, az nyer

Eleged van a saját életedből?Próbálj ki egy másikat! Tess Brookes a kötelességtudat mintapéldánya. Évek…

2020.07.04.
Női regény

Az olasz kaland

Szeret? Nem szeret? Szívből? Igazán? Tess Brookes 28 éves, és karnyújtásnyira van élete álmától.…

2020.06.17.