Menu
Női regény

Ritka kincsek

A szédítő magassághoz néha a poklon keresztül vezet az út.

Boston, 1930-as évek. Mi keresnivalója a gazdagok fényes világában az ír bevándorlóktól született, szegénységben felnövő Maeve Fanningnek? Nyilvánvalóan semmi. De mi történik, ha holnaptól Mayre változtatja a nevét, szőkére festi vörös haját, és állást kap egy különleges régiségkereskedésben?

Miután May kiszállít egy értékes ókori vázát az üzlet exkluzív vevőköréhez tartozó, dúsgazdag Van der Laar családnak, bekerül a bostoni elitbe. Okos lány, hamar tanul, és gyorsan rájön: nem csupán neki vannak titkai, hanem a tehetőseknek is. Sőt ezek mélyebbre vannak eltemetve és jóval veszélyesebbek.

Például miért tűnik olyan ismerősnek az excentrikus és rejtélyes Diana Van der Laar, pedig ők eddig sosem találkoztak? Vagy mégis? És mi lesz, ha James Van der Laar, a család férfi örököse a felszínes flörtölésnél többet szeretne az egyre rafináltabb Maytől?

A parfüm titka szerzőjének új könyve!

Ez a regény olyan, mint egy gyönyörűen forgó balerina a régi zenedobozokon: mesésen szép, titokzatos, le sem bírod róla venni a szemed, de ne is tedd, mert a tánc még meglepetéseket tartogat.

Adriana Trigiani, A cipész felesége írónője

A szerzőről

Fotó: Gregg Liberi

Kathleen Tessaro a romantikus regények új mesternője, az elmúlt évek egyik legnépszerűbb kortárs amerikai írónője. Eredetileg koreográfusnak és színésznőnek készült, ezért Londonba költözött drámát tanulni. Ott jött rá, hogy a színészet nem az ő világa. Egy barátja javaslatára kezdett írni. Debütáló regénye, az Elegance azonnal bestseller lett az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is. Eddig hat romantikus regényt írt, közülük A parfüm titka magyarul is megjelent.

Ritka kincsek című legújabb könyve számos nemzetközi sikerlistára felkerült. Katie Holmes hollywoodi színésznő, aki
az elmúlt években filmrendezőként is debütált, 2016 őszén jelentette be, hogy ebből a regényből készíti a következő filmjét.

Cím:Ritka kincsek
Szerző:Kathleen Tessaro
A mű eredeti címe:Rare Objects
Megjelenés éve:2016
Oldalak száma:424
Kötés típusa:Kartonált ragasztókötés visszahajló füllel
ISBN:978969905986
Ára:3690 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben:

Kathleen Tessaro eddig megjelent kötetei
Női regény

Ritka kincsek

A szédítő magassághoz néha a poklon keresztül vezet az út. Boston, 1930-as évek. Mi…

2020.06.17.
Női regény

A parfüm titka

Egy elhagyatott parfümüzlet Párizsban.Három rejtélyes illat. És egy titok, amely összeköti mindezt. Egy francia…

2020.07.04.