Menu
Krimi-Thriller

Üzenj, ha élsz!

Egy eltűnt kisfiú titkos üzenetei.

Carrie élete legszörnyűbb eseményét éli át, amikor Charlie, az ötéves fia eltűnik a tengerparton. Aztán Carrie évekkel később találkozik egy látóval, akitől híreket kap a gyerektől. Az információkat csak az tudhatja, aki tényleg ismeri Charlie-t. Vajon higgyen-e a látónak? Vagy inkább bízzon a saját józan eszében, mert nyilvánvalóan sarlatánság az egész? És mi van, ha mégis Charlie küldi az üzeneteket?

A történet másik szála Maxhez fűződik: ő az a gyerek, akivel Charlie az eltűnése napján együtt játszott a tengerparton. Max szüleinek a házassága időközben tönkrement, és az anyukájával, Mollyval új helyre költöztek. Az idegen környezetben Max nem lel barátokra, viszont határozottan állítja, hogy a “tengerparti” Charlie gyakran üzen neki.

A regény végére megdöbbentően feszes krimiben ér össze a két kisfiú története, és kiderül, mi az összefüggés az eltűnt Charlie, a magányos Max, valamint a két édesanya, a vigasztalhatatlan Carrie és a férje elől menekülő Molly között.

A szerzőről

Madeleine Reiss Athénban született, és a Brooker-díjas szerző, Barry Unsworth lánya. Néhány évig egy utcaművészeket és komikusokat képviselő ügynökségnél dolgozott, majd volt újságíró és PR-os is. Két fia van; férjével és fiatalabb fiával Cambridge-ben él. Ez az első regénye, amely stílusában és sodró lendületében Rosamund Lupton: Drága Tess! és S. J. Watson: Mielőtt elalszom című könyvét idézi.

Cím:Üzenj, ha élsz!
Szerző:Madeleine Reiss
A mű eredeti címe:Someone to Watch Over Me
Megjelenés éve:2014
Oldalak száma:256
Kötés típusa:Kartonált
ISBN:9789639905276
Ára:3490 Ft

Vedd meg itt e-könyvben: