Menu
Újdonság / Krimi-Thriller

Egy kém Auschwitzban

Nemzetközi No.1. bestseller

1944, Auschwitz

Alfred Mendl fizikusprofesszornak nincs miért tovább élnie: családját meggyilkolták, kutatási eredményeit elégették. De váratlanul felcsillan a remény, amikor a professzor észreveszi, mennyire zseniálisan sakkozik egy fiatal rabtársa.

Az őrök számára Alfred Mendl csupán egy a többi zsidó közül. Valójában a világon egyedül ő jött rá az egyenletre, amely még hiányzik az amerikaiaknak az atombomba előállításához.

Hétezer kilométerrel távolabb

Nathan Blum, az amerikai titkosszolgálat fiatal főhadnagya rejtélyes üzenetet dekódol a nácik által megszállt Lengyelországból.

És Amerika vezetése nemsokára pontosan tudja, mi a teendő: Nathan Blumnak be kell jutnia Auschwitzba, és kihozni Alfred Mendlt a haláltáborból

A küldetés 72 óra.
Őrült terv vagy zseniális húzás?

Elsöprő, torokszorító, feszültséggel teli.

Lee Child

Az egyik leglenyűgözőbb thriller, amit valaha olvastam.

Peter James

A szerzőről

Andrew Gross ébeken át az amerikai James Patterson bestseller krimiíró társszerzője volt. Közben pedig saját jogán négy The New York Times-sikerlistás bűnügyi regényt mondhatott magának.

Az igazán elsöprő, nemzetközi elismerést az hozta meg számára, amikor gondolt egy merészet, és 2016-ban műfajt váltott. Megírta ezt a hátborzongatóan jó, torokszorítóan feszes, vérfagyasztóan hiteles és megrázóan érzelmes történelmi thrillert.

Néhány hónapon belül lenyűgözte vele a közönséget és a kritikusokat. A jogokért Hollandiától Portugáliáig, az Amerikai Egyesült Államoktól Lengyelországig, Mexikótól Spanyolországig versenyeztek a kiadók.

Andreww Gross azóta a történelmi thrillerek mesterének számít, és jelenleg a negyedik ilyen témájú regényénél tart. Művei eddig 25 országban jelentek meg.

Johgn le Carré, Daniel Silva és Robert Ludlum műveihez hasonlítják izgalmasan pergő történeteit, tokéletese képességét, hogy bravúrosan ötvözze a tényekre alapuló precizitást a fikció világával.

Cím:Egy kém Auschwitzban
Szerző:Andrew Gross
A mű eredeti címe:The One Man
Megjelenés éve:2020
Oldalak száma:552
Kötés típusa:Kartonált ragasztókötés visszahajló füllel
ISBN:9786155685187
Ára:4399 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben:

Olvass bele:

andrewgross-egykemauschwitzban-beleolvaso