Menu
Könyvek / Újdonság / Női regény / Kiemelt

EGY PÁRIZSI KURTIZÁN

Alyson Richman
Briliáns és valós történet alapján

Marthe de Florian előkelő kurtizán, és egyáltalán nem tipikus nagymama. Ahogy Európa egyre inkább a világháború felé sodródik, úgy érzi: itt az idő, hogy életének különös titkait megossza a lányunokájával. Miközben Marthe sorra veszi csodás műkincseit, feltárja rejtélyes sorsának minden állomását. Ám a festmények közt az egyik jóval fontosabb, mint a többi: a varázslatos, bárkit rabul ejtő portré. Giovanni Boldoni, a híres olasz művész festette.Vajon mi a titka a képnek? És mit taníthat a kurtizán egy fiatal lánynak 1939-ben, a háború küszöbén?

A varázslatos történelmi regény alapja igaz történet. Marthe de Florian (1864-1939) korának egyik legszebb asszonya volt. Híres szeretői közt államférfiak, bankárok, művészek egyaránt akadtak. Párizsi lakása 70 évig állt zárva, miközben a fenntartását valaki továbbra is fizette. Amikor 2010-ben kinyitották, az egész világsajtót bejárta a hír: odabent több millió euró értékű műkincs rejtőzött.

Két rendkívüli nő, egy hatalmas örökség.

Cím:Egy párizsi kurtizán
Szerző:Alyson Richman
A mű eredeti címe:The Velvet Room
Megjelenés éve:2022
Oldalak száma:420
Kötés típusa:puhatáblás
ISBN:9789636240080
Ára:4980 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben:

Sarah Lotz eddig megjelent kötetei
Krimi-Thriller

A negyedik nap

Három napig luxusutazás.A negyedik napon megnyílik a pokol kapuja. Az utasokkal teli óceánjáró békésen…

2020.06.17.
Krimi-Thriller

A Hármak

Négy repülőgép-katasztrófa.Három túlélő gyerek.Egy üzenet, amely örökre megváltoztatja a világot. A Fekete Csütörtököt senki…

2020.06.17.