Menu
Krimi-Thriller

A hátam mögött

Ne ítélj előre!
Ne bízz senkiben!
Ellenőrizz mindent!

Gaby Mortimer televíziós műsorvezetőnő Londonban él a férjével és a kislányával. Sikeres, gazdag, elfoglalt ember, aki egyszerre próbál jó anya, szerető feleség és elismert riporter lenni.

Egyik reggel Gaby egy női holttestet talál futás közben a parkban, és kihívja a rendőrséget. Nem telik el sok idő, és ártatlan felfedezőből első számú gyanúsítottá válik.

De vajon ki az ismeretlen áldozat? Miért van a megölt nő lakásán egy olyan számla, amelyet a műsorvezetőnő bankkártyájával fizettek ki? Véletlen, hogy a meggyilkolt nő Gabyre hasonlít? Mit titkol előtte a bébiszitter? és miért kell a műsorvezetőnő férjének hirtelen távoli üzleti útra utaznia ahelyett, hogy a felesége mellett maradna?

Ahogy a gyanú árnyéka egyre jobban elborítja, Gabynek rá kell jönnie: híres emberként ugyanúgy pillanatok alatt összeomolhat az élete, mint bárki másnak.

“Ma reggel egy holttestre bukkantam.
A rendőrség hamarosan letartóztat.
Innentől kezdve darabokra hullik az életem.”

Sabine Durrant izgalmas regénye okosan és nagyon csavarosan megírt krimi. Minden adott benne, hogy az olvasó megfejtse, ki volt a tettes, de mégsem jön rá.
Cím:A hátam mögött
Szerző:Sabine Durrant
A mű eredeti címe:Under Your Skin
Megjelenés éve:2013
Oldalak száma:296
Kötés típusa:Kartonált
ISBN:9789639905238
Ára:3490 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben: