Menu
Szakácskönyv

Mit adj enni a babának?

Táplálkozási kézikönyv csecsemőkortól kisgyerekkorig

Jane Clarke korszakról korszakra végigkíséri a szülőket a terhességtől az óvodáskorig. Pontosan megmondja, mikor milyen ételt szabad adni, mire kell odafigyelni, és mi a legjobb megoldás az egyes problémákra (pl. ételallergiákra).

De a szerző nem csupán táplálkozási szakember, hanem a rangos Cordon Bleu Akadémián végzett szakács is. Fantasztikus kombináció!

Az ételei egyszerre egészségesek és finomak. Gyakorló édesanyaként pedig azt vallja, nem muszáj külön főzni a babának és a többi családtagnak. Minden babareceptje elkészíthető némi továbbfejlesztéssel úgy, hogy bárkinek tökéletes ebéd vagy vacsora legyen.

Boldog vagyok, hogy végre magyarul is megjelent ez a kiváló könyv. Jane Clarke az egyik kedvenc külföldi szerzőm.

Akinek ő tud segíteni, megnyugodhat: a legjobbhoz fordult. Ha egy gyereket a könyv szakszerű tanácsai alapján táplálnak, már a kezdésnél mindent megkap, hoyg egészséges felnőtt váljon belőle.

Stahl JUdit

A szerzőről

Fotó: Deirdre Rooney 2007

Jane Clarke Anglia legnépszerűbb táplálkozási szakértője. Szaktanácsadóként többek között ő segítette Jamie Oliver közétkeztetést megreformáló kampányát. Sokéves tudományos munkássága során számos könyvet és cikket publikált az egészséges táplálkozásról. Magánpraxisa annyira sikeres, hogy szinte lehetetlen hozzá időpontot kapni. Londonban él örökbe fogadott kislányával, Mayával.

Cím:Mit adj enni a babának?
Szerző:Jane Clarke
A mű eredeti címe:Yummy Baby
Megjelenés éve:2013
Oldalak száma:240
Kötés típusa:Keménytábla
ISBN:9789639905184
Ára:4980 Ft