Menu
Női regény

Titokzatos szerencse

Két lány.
Két sors.
Egy a végzetük.

Két lány, aki ugyanazon a napon született. Két lány, akinek az élete nem is lehetne különbözőbb. Sorsuk mégis szorosabban összefonódik, mint azt valaha sejtették volna.

A gazdag lány
Daisy Dangerfield egy dúsgazdag család szeme fénye. Édesapja nemzetközi szállodalánca miatt hatalmas örökség várományosa. Megszokta a felső tízezer fényűzését, az elegáns bálokat, a csillogó gyémántokat, a luxusautókat. 

A szegény lány
Chanelle Hughes csak a nélkülözést ismeri. Lerobbant, külvárosi nyomortanyán él alkoholista anyjával. Gyerekkora óta önmagáról gondoskodik, és elhatározza, bármit megtesz azért, hogy kitörjön a szegénységből.

A két lány élete hirtelen szédítő fordulatot vesz. A gazdag Dangerfield családban kipattan egy titok, és Daisyt kitagadják. Ettől kezdve egyetlen cél vezérli, hogy bebizonyítsa, önállóan is képes elérni az apjához hasonló sikereket. Közben a szegénységben született Chanelle táncosnői karrierje egyre magasabbra szárnyal. Bejut a gazdagok körébe, és szépségével, tehetségével mindenkit levesz a lábáról. Amikor Daisy és Chanelle útja keresztezi egymást, rájönnek, jóval több a közös vonás bennük, mint gondolták volna.

Vagyon, szenvedély, erotika egyetlen briliáns családregényben.

A szerzőről

Lulu Taylor angol írónő Oxfordban tanult irodalmat. Könyveiben fordulatosan és profin keveri a romantikát, a szexet, a szerelemet, a szépséget, az intrikát és a pénz világát – olyan témákat, amelyek egy igazán szórakoztató regényhez kellenek.

Cím:Titokzatos szerencse
Szerző:Lulu Taylor
A mű eredeti címe:Outrageous Fortune
Megjelenés éve:2015
Oldalak száma:376
Kötés típusa:Kartonált
ISBN:9789639905634
Ára:3690 Ft

Vedd meg itt: