Menu
Újdonság / Női regény

Az emlékek háza

Diana Gabaldon, az OUTLANDER szerzőjének ajánlásával

Miután Julia Beckett beköltözik egy régi, vidéki házba, egyre többször felidéződik előtte egy múltbéli, fiatal lány alakja. Pedig korábban sosem voltak látomásai. Talán a zegzugos épület hangulata okozza az érzékcsalódást? Nemsokára kiderül, hogy a titokzatos lány évszázadokkal korábban pont ebben a különös házban élt. Úgy tűnik, senki sem ismeri a későbbi sorsát. Vagy mégis lakik valaki a faluban, aki tudja, csak nem árulja el?

Julia hamarosan a 17. századi Angliában találja magát. Vajon képes lesz-e helyesen megfejteni-e a múlt titkait, és ezután visszatérve a saját idejébe, megváltoztatni az életét? Rájön-e majd, hogy körülötte ki kicsoda a múltban, és felismeri-e őket a későbbi életeikben, amikor a jelenben találkozik velük?

Évszázados rejtélyek és szerelmek.
Minden megfejtésre vár…

Imádom Susanna Kearsley időutazós regényeit.

Diana Gabaldon, az Outlander szerzője

Előző életek, szerelmek, remények és árulások.
Jelen és múlt káprázatos összefonódása.

LIBRARY JOURNAL

A szerzőről

Susanna Kearsley kanadai írónő könyveit eddig 20 országban adták ki hatalmas sikerrel. Azon kevés szerzők egyike, aki kivételes tehetséggel képes párhuzamos történelmi időkben játszódó, fordulatos és hiteles regényeket írni.

Világsikerének egyik titka, hogy megbízható tudásra alapozza lebilincselő regényeit. A másik, hogy igazi mesemondóként képes a történeteiben összeszőni romantikus szenvedélyt, elmúlt korok talányait és némi sejtelmes misztikumot. A végeredmény minden alkalommal izgalmas, letehetetlenül érdekes felnőttmese.

Nemzetközi sikerét mutatja, hogy művei évek óta bestsellerlistákra kerülnek Vietnámtól Németországig, Kíná-tól az Egyesült Államokig. A kritikusok Diana Gabaldon (Outlander –
Az idegen) és Daphne du Maurier (A Manderley-ház asszonya) méltó társának tartják.

Cím:Az emlékek háza
Szerző:Susanna Kearsley
A mű eredeti címe:Mariana
Megjelenés éve:2020
Oldalak száma:400
Kötés típusa:puhatábla, visszahajló füllel
ISBN:9786155685293
Ára:3990 Ft

Várható megjelenés: október 19.