Menu
Könyvek / Újdonság / Hírek / Női regény / Kiemelt

MEGJELENT: Soraya Lane Az olasz lány titka

Egy régi recept. Egy különös szerelem. Egy váratlan örökség…

MILÁNÓ, 1946.: Estee, a fiatal és tehetséges ballerina fájdalmasan int búcsút Felixnek, gyerekkori szerelmének. Tudja, a fiú sohase venné el őt feleségül. Hiszen Felix az egyre sikeresebb családi pékségbirodalom örököse, és a szülők jómódú lányt néztek ki számára. Szóba sem jön egy táncosnő, hiába dolgozik a világhíres operaházban, a Scalaban.

LONDON, napjainkban: Lily, a kezdő borász értetlenül forgat kezében egy régi dobozkát, amelyben egy hajdani, olasz recept és egy elsárgult színlap rejtőzik. De az ügyvédi irodában váltig állítják, hogy ezeket Lily nagymamája rakta bele egykor, ám csak most kerültek elő, amikor felszámolták a régi leányanya-otthont.

Innentől kezdetét veszi Lily fordulatos utazása Olaszország megannyi helyszínén és korszakában. Amire kideríti, ki volt valójában a nagymamája, arra is rájön, milyen jelentőséggel bír a még most titkos recept. Mert ez a mogyorós csokikrém nagyon hasonlít a modern Nutellára. Végül már csak egy a kérdés marad Lily számára: képes-e igent mondani egy olyan életre, amelyet a szíve diktál?

“Csábító kaland egy mesés újrakezdésről.”
PUBLISHERS WEEKLY

“Tökéletes kikapcsolódás Olaszország szerelmeseinek.”
HISTORICAL NOVEL SOCIETY

A szerzőről

Cím:AZ OLASZ LÁNY TITKA
Szerző:Soraya Lane
A mű eredeti címe:The Italian Daughter
Megjelenés éve:2023
Oldalak száma:400
Kötés típusa:Puhatáblás, ragasztókötött
ISBN:978-963-624-029-5
Ára:5490 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben: