Menu
Női regény

Hamupipőke, menj a búsba!

Melyik Disney-hercegnek felelnek meg a volt pasijaid?

Ki lenne Hamupipőke párja, aki örömmel táncolt a lánnyal? Persze a kulimunkára már az egyik emberét küldte, hogy keresse meg a cipő tulajdonosát. Kire osztanád a meg nem értett művészlelket a Szépség és a szörnyetegből? Ki játszaná a munkamániás Robin Hoodot?

Darby Quinn olyan lány, aki már nem hisz a tündérmesékben. Túl sokszor égette meg magát, ezért inkább levonja a megfelelő következtetéseket:

  • Tilos randizni olyannal, aki teljesen rá van szervülve az autójára.
  • Ha valaki túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, az így is van.
  • Szóba sem jöhet féltékeny srác.
  • Nem tudod megváltoztatni a férfiakat. Saját maguknak kell rendbe tenniük az életüket.
  • Van néhány nem lehetetlen eset. De ők nem számítanak, mert a sors annyira mocskos dög.

Ám egy napon Darby megismerkedik az észbontóan szexi Jake-kel. Úgy tűnik, a férfi tényleg kedves, megbízható és teljesen normális. Vajon már róla is rajzolják az új hercegfigurát a Disney-stúdióban? Vagy ő lesz a kivétel, aki erősíti a szabályt?

Hogyan NE csókolj meg egy békát?

A szerzőről

Cindi Madsen megragad minden alkalmat, hogy leüljön a számítógépe elé, cselekményt sző, javítgat, és beleszeret a szereplőibe. Emiatt időnként teljesen elmegy az esze. De e nélkül végleg elmenne. Túl sok cipője van, de mindig talál okot, hogy beszerezzen egy újabb csinos példányt, különösen ha csillogós, színes vagy szupermagas sarkú.

Coloradóban él (ahol a nyár határozottan NEM tart egész évben) a férjével és három gyerekével. Ír fiatal felnőtteknek szóló könyveket, mint az All the broken pieces, a Chiper vagy a Demons of the sun, és felnőtteknek szóló regényeket is, mint a Falling for her fiancé, az Act like you live me és a Hamupipőke, menj a búsba!.

Cím:Hamupipőke, menj a búsba!
Szerző:Cindi Madsen
A mű eredeti címe:Cinderella Screwed Me Over
Megjelenés éve:2017
Oldalak száma:400
Kötés típusa:Kartonált
ISBN:9786155733185
Ára:3690 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben: