Menu
Női regény

Anya randizni kezd

“Minek neked pasi? Te anyuka vagy!”

A több éve elvált Alice tulajdonképpen egyetért fiai keresetlen véleményével. Végtére is jól elvan kamaszodó gyerekeivel, idejét bőven kitölti a róluk való gondoskodás és a most induló habcsókvállalkozásának révbe juttatása.

Barátnői azonban határozottan máshogy gondolják: ideje visszatérnie a pasizáshoz! Mivel Alice-nek semmi kedve beszállni az aktív társkeresés mizériájába, elhatározzák, hogy besegítenek.

Mindegyikük kiválaszt az ismeretségi köréből egy-egy figyelemre méltó, független hapsit, és Alice-től csak annyit kérnek: randizzon velük egyet. Három férfi, három vakrandi. Ennyit igazán megtehet az ember a barátnői kedvéért, nem?

Vajon ki lesz a befutó, ha lesz egyáltalán? A házias, kislányát egyedül nevelő fogorvos? Az Alice-nél fiatalabb, jó dumás, szexi gyakornok? Vagy épp a szabadúszó újságíró, aki még Párizsba is elhívja? És milyen helyzetekbe keveredik az, akinek nem csupán a randirutinja kopott meg, de a fiai sem hagyják szó nélkül anyukájuk kimaradásait?

Ez a vicces és meglepően éleslátó történet nem csupán kellemes szórakozás,
de bájos mese is arról, hogy az élet néha épp akkor vesz új utakat,
amikor azt hisszük: már tudjuk, hová tartunk.

Hangosan röhögős, mégis szívhez szóló.

The daily mail

Őszintén vicces.

Elle

A szerzőről

Fiona Gibson író, újságíró, számtalan nagy sikerű romantikus komédia sikerszerzője. Könyveiből csak az Egyesült Királyságban már több mint 400 000 példány talált gazdára. Rendszeresen jelennek meg cikkei az Observerben, a The Guardianben, a Marie Claire-ben, az Elle-ben vagy épp a Redben.

Fiona férjével, kislányával és rajongott kutyájukkal, Jackkel a skóciai Glasgow-ban él. Imád rajzolni, hosszú távú futóversenyeken indulni, szaxofonozni, és lazítani a kádban egy nagy pohár borral a kezében.

Cím:Anya randizni kezd
Szerző:Fiona Gibson
A mű eredeti címe:Take Mum Out
Megjelenés éve:2017
Oldalak száma:400
Kötés típusa:Kartonált ragasztókötés visszahajló füllel
ISBN:9789631276985
Ára:3690 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben: