Menu
Krimi-Thriller

Három lány

Túlélni egy gyilkosságot csak gyilkos ösztönökkel lehet

HÁRMAN VOLTAK
A sajtó elnevezte őket Túlélő Lányoknak. Quincy, Sam és Lisa – a három lány olyan csapatba tartozott, amelynek senki sem szeretett volna a tagja lenni. Ők voltak az egyetlen túlélői három, egymástól független tömegmészárlásnak.épületében egy csodás apartmanra vigyázz – Jules számára szinte égi szerencse az álláshirdetés.

KETTEN LETTEK
Amikor Lisa rejtélyes körülmények között meghal, Sam pedig váratlanul felbukkan Quincy lakásán, fordul a kocka. Quincy hamar rájön: igazából semmit sem tud a másik két Túlélő Lányról. Miért kereshette őt Lisa a halála előtt? És mit akar tőle valójában Sam?

EGY MARAD?
Quincy egyre biztosabb benne: ő lesz a következő áldozat.

Igazán nagyszerű thriller. Ha tetszett a Holtodiglan, ezt is élvezni fogod.

stephen king

Sager hibátlanul tartja fenn az olvasó érdeklődését egészen az utolsó csavarig.

kirkus reviews

A szerzőről

Riley Sager nemzetközi bestsellerszerzőről még mindig kevés életrajzi tény tudható. Az biztos, hogy valójában nem így hívják; női álneve ellenére férfi; régebben újságíró volt; és Amerikában él.

A nemzetközi könyvpiacon hatalmas robbanás volt 2016 talán, amikor szinte egy időben 22 kiadó lecsapott a szenzációs kéziratra. Ráadásul Stephen King a thrillerkirály is csodálattal adózott a műnek, márpedig neki nem szokása pazarolni a dicséreteit.

Cím:Három lány
Szerző:Riley Sager
A mű eredeti címe:Final Girls
Megjelenés éve:2017
Oldalak száma:408
Kötés típusa:Kartonált ragasztókötés visszahajló füllel
ISBN:9786155733406
Ára:3990 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben:

Riley Sager eddig megjelent kötetei