Menu
Krimi-Thriller

Halj meg kétszer!

Ragyogóan indul hajnalban a léghajós kirándulás az angol táj fölött. Ám a tizenhárom utasból nemsokára csak egyvalaki marad életben. Éppen az, aki szemtanúja volt egy kegyetlen gyilkosságnak, amelyet akkor követtek el, amikor a léghajó ellebegett a szörnyűség fölött.

JESSICA LANE. A túlélő szemtanú. A nővérének szánta születésnapi ajándékul a kirándulást. Tényleg minden hátsó szándék nélkül választotta a különleges meglepetést?

AJAX MALDONDANDO. Az eljáró nyomozó A férfi még soha ennyire elszántan nem fogott hozzá egyetlen ügyhöz se. Vajon milyen magánéleti szálak mozgatják?

PATRICK FAA. Az elvetemült gyilkos.  De kit ölt meg, akinek eltűnését senki nem jelenti a rendőrségen?

És legfőképp: milyen ördögi játszma, milyen sötét erő hozza egyetlen történetbe ezt a három embert? Hiszen semmi közük nincs egymáshoz. Vagy mégis?

Erről a könyvről fogsz beszélni az összes ismerősödnek. Briliáns krimi!

the guardian

Agatha Christie mesterműveihez méltó!

the sunday times

A szerzőről

Sharon Bolton, a Sunday Times bestseller szerző tűhegyes pszichológiai érzékkel megírt, sodró lendületű krimijei eddig 16 országban ejtették ámulatba az olvasókat. Különleges tehetségét a magyar közönség is elismerte: a nagy sikerű, csavaros történetű EGYIKÜNK HAZUDIK (2017) című regénye több héten át szerepelt a hazai sikerlistákon. Eddigi könyveiért 2014-ben megkapta a Brit Krimiírók Szövetségének rangos Dagger-díját, méghozzá abban a kategóriában, amelyet az olvasók szavazata alapján osztanak ki. Ez az elismerés annak jár, akinek a regényeit a legtöbben kölcsönzik ki a könyvtárakból.

Cím:Halj meg kétszer!
Szerző:Sharon Bolton
A mű eredeti címe:Dead Woman Walking
Megjelenés éve:2019
Oldalak száma:432
Kötés típusa:Kartonált ragasztókötés visszahajló füllel
ISBN:9786155921148
Ára:3990 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben:

Sharon Bolton eddig megjelent kötetei
Krimi-Thriller

Egyikünk hazudik

Hannibal Lecter óta nem volt ennyire zseniális sorozatgyilkos. Dr. Hamish Wolfe intelligens, karizmatikus és…

2020.06.11.