Menu
Életmód-Pszichológia

Fogyókúra munkafüzet

Fogyókúrázol, de nem sikerül?
Feladtad? Visszahíztad? Eleged van a kudarcokból?
Akkor ez a könyv neked szól!

Sokan túl vagyunk már számos fogyókúrán és azt követő csalódáson. Akár bevalljuk, akár nem, tisztában vagyunk vele: eddig hiába változtattuk meg az étkezésünket, ha közben a gondolkodásunk a régi maradt. Mert előfordul, hogy megmoccant pár kiló, viszont utána rendszerint hamar visszajött. Az a fránya jojóeffektus!

Ez a fogyókúrás módszer és munkafüzet teljesen más, mint az eddigiek. Olyan, mintha valaki végig fogná a kezünket a nehéz úton, és nem engedné, hogy elbukjunk. Megtanít arra, hogyan gondolkodjunk helyesen, hogy végre tényleg lefogyjunk. Hiszen annyi minden fejben dől el – miért lenne ez másképp a fogyókúrázással?

Ebben a módszerben nem csak annyi a lényeg, hogy mit együnk vagy mit ne együnk.
Sőt, itt mi magunk választhatjuk ki, melyik diétát követjük, mert bármelyikkel működik.

A hathetes program során napi feladatokat kapunk, hogy új, hasznos képességekre cserélhessük régi, rossz szokásainkat. Közben egyre inkább tisztába kerülünk önmagunkkal, és egyre könnyebbé válik, hogy ragaszkodjunk a fogyókúrához, végigcsináljuk.

Nem túlzás azt állítani, hogy ezzel a módszerrel és munkafüzettel bárki vékonyabb lehet, és az is maradhat hosszú távon. Mert ez a módszer jól ki lett találva.

Persze a munkafüzettel, mint a neve is mutatja, munka van. Naponta nagyjából fél órát jelent foglalkozni a feladatokkal, ám megéri: mire a hathetes program végére érünk, nem csak a súlyunk lesz kevesebb, de megtanulunk még valamit, ami szintén nagyon fontos: képesek vagyunk önmagunk megváltoztatására!

Mert (szinte) minden fejben dől el…

A szerzőről

Judith S. Beck amerikai pszichológusnő. Jeles képviselője a modern kori pszichológia egyik legfontosabb irányzatának, a kognitív terápiának. Szakkönyvét eddig 20 nyelven adták ki a világban, és fogyókúrázással foglalkozó munkái szintén népszerűek.

Cím:Fogyókúra munkafüzet
Szerző:Judith S. Beck, PhD
A mű eredeti címe:The Beck Diet Solution
Megjelenés éve:2013
Oldalak száma:264
Kötés típusa:Kartonált
ISBN:9789639905191
Ára:4490 Ft

Vedd meg itt: