Menu
Archívum

Túlélőkalauz szülőknek

Józan tanácsok, okos trükkök,
kipróbált megoldások 1-6 éves gyerekek szüleinek

„Segítség! Mit tegyek, ha másfél éves lányom a közértben üvöltve hisztizni kezd?
Mit csináljak, ha kisfiam káromkodásokat ismételgetve jön haza az óvodából?
Mihez kezdjek, ha kislányom két évesen eldöntötte, hogy ezentúl kizárólag virslit és csokoládét hajlandó enni?.”

Minden szülő naponta, tucatjával tesz fel ilyen kérdéseket. Ez a nevelési kézikönyv nekik készült, hiszen válaszok százait tartalmazza.

Szerzői tapasztalt pszichológusok, akik arra vállalkoztak, hogy enciklopédikus gyűjteménybe rendezik a gyereknevelés során felmerülő problémákat, és azokra gyors, hatékony megoldást adnak. Ebben a könyvben nincs mellébeszélés: egyszerű, rövid, követhető válaszok állnak benne, amelyek a mindennapi élet nehézségein segítik át a kezdő vagy éppen gyakorló, de gyakran tanácstalan szülőket.

Segítségével megtapasztalhatjuk, hogy nem is olyan nagy ügy a gyerekeket rendrakásra szoktatni, és egy kis felkészüléssel a rettegett gyerekzsúrt is játszva le lehet vezényelni. A könyv tippeket ad arra, hogyan győzzük meg a makacskodó kisgyereket, hogy nem kell az összes játékot megvenni a boltban, és arra is vannak ötletei, mit csináljunk, ha a kicsi hisztizni kezd, dührohamot kap, vagy épp megharapja a társait. A kötet ábécésorrendet követő felépítése lehetővé teszi, hogy mindig az éppen felmerülő kérdésre kapjunk villámgyors, a gyakorlatban százszor kipróbált, és működő tanácsokat.

Az összesen 6 gyereket felnevelt szerzőpáros könyve megjelenése óta folyamatos siker Angliában.

Működik, mert kipróbált.
Próbálja ki, és működni fog.
Cím:Túlélőkalauz szülőknek
Szerző:Gail Reichlin & Caroline Winkler
A mű eredeti címe:The Pocket Parent
Megjelenés éve:2006
Oldalak száma:304
Kötés típusa:Kartonált
ISBN:9789638695260
Ára:3490 Ft