Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Taylor Jenkins Reid: Evelyn hét férje

Ár:
3.890 Ft
1.945 Ft
Kedvezmény: 50%
ISBN: 978-615-5733-09-3
Elérhetőség: Raktáron


A hírnév ára


Egy szédítő hollywoodi karrier. Egy mélyen eltemetett titok. A legendás, de teljes visszavonultságban élő világsztár, Evelyn Hugo évtizedek óta először hajlandó interjút adni. A döntésénél már csak a választása meglepőbb: ragaszkodik egy fiatal, ismeretlen újságírónőhöz, Monique Granthoz. Miért pont neki jut ez az álomlehetőség?

Aztán Evelyn emeli a tétet. Mert a szimpla sztárinterjú helyett sokkal többet ajánl. Mindent. A teljes igazságot csillogóan botrányos életéről. Semmit sem szépítve és semmit sem elhallgatva.
Ahogy elkezdődik a munka, az újságírónő nemsokára sejteni kezdi: valamilyen módon összefonódik saját sorsa és Evelyn múltja. Ám ennek a titoknak nagy ára van. 

Szerelmek, végzetek, barátságok és árulások, aztán egy elképesztő csavar - ez a szenvedély és az életbölcsesség letehetetlen regénye. 

Menny.:db

A szerzőről:

Az amerikai írónő kötetről kötetre bizonyítja, hogy a romantikus nőirodalom legsokszínűbb alkotója. Kevesen írnak ennyire szívbe markolóan, mégis reálisan életről és szerelemről.
Regényeit a People, a Cosmopolitan, a Glamour, az InStyle, a USA Today és a Us Weekly elismerő kritikákkal illeti. Nálunk olvasható magyarul az első műve, de az amerikai, brit, ausztrál, holland, cseh, török és lengyel közönség már jól ismeri.
Termék címkék: evelyn, férj, könyv, regény, reid, romantikus, szerelem