Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Sally Christie: A király kurtizánjai

Ár:
3.990 Ft
2.990 Ft
Kedvezmény: 25%
Gyártó cikkszám: 4901
ISBN: 978-615-5733-69-7
Elérhetőség: Raktáron


Négy nővér, akiket ugyanaz a francia király szeretett

1730, Versailles. A francia udvarban már pletykálják, hogy XV. Lajos hét év után ráunt lengyel származású feleségére. Kezdődhet a versengés, kivel ossza meg az ágyát. Így indul a történelem egyik legbotrányosabb és legérzékibb szerelmi sokszöge, amelyben az öt Neslé nővér közül négy – a naiv Louise, az ambíciózus Pauline, az érzéki Diane és a dörzsölt Marie-Anne – végül mind a király szeretői lettek.

Intrikák, féltékenységek, hatalmi játszmák, érzéki szenvedélyek és kegyetlen versengések – vajon mi volt a testvérek titka? Mit tudtak, ami évszázadok múlva is megdöbbenti és elvarázsolja a történészeket és a történelmi regények kedvelőit? 


 

Menny.:db

A szerzőről:

10 éves korában olvasta először Antonia Fraser mesterien megírt Mária, a skótok királynője című könyvét, amely megváltoztatta az életét. A múlt felidézése és életre keltése a könyv oldalain, annyira magával ragadta Sallyt, hogy a történelem megszállottja lett. Falta a történelmi könyveket és mindezek mellett saját maga is tollat ragadott, amint ideje engedte. Ám ennek ellenére, ha a fiatal énjének azt mondta volna valaki akkor, hogy író lesz belőle, kinevette volna. Bár tanulmányai és munkái az üzleti életbe, tengerentúli fejlesztések felé vezették, végül mégis visszakanyarodott az íráshoz. Jelenleg Torontóban él, és amikor éppen nem ír, rengeteget teniszezik és különféle történelmi kutatásokat végez.