Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

RHYS BOWEN - Szerzői könyvcsomag

Ár:
6.980 Ft
3.490 Ft
Kedvezmény: 50%
ISBN: rbcsomag

Egy új, imádnivaló hősnő az angol detektívkönyvek szerelmeseinek Rhys Bowen tollából: Lady Georgiana bájos, cserfes és meglepően okos.HOLTTEST A FÜRDŐKÁDBAN
1932, London. A trónöröklési sorrendben Lady Victoria Georgiana Charlotte Eugenie az esélytelen harmincnegyedik helyen áll, és szegény, mint a templom egere. Miután lelécel a skóciai családi kastélyból, és ezzel megússza, hogy férjhez kelljen mennie Halpofához (Siegfried herceghez), Londonba költözik. A fővárosban meglepő kalandok várnak rá:
  • életében először saját magának kell begyújtania egy kandallóba,
  • belezúg egy házasságra alkalmatlan, nagyon szexi ír nemesbe,
  • inkognitóban házvezetőnői szolgálatot alapít, hogy ne kopjon fel az álla,
  • a Királynő felkéri, hogy kémkedjen a szoknyapecér trónörökös után.
De élete akkor vesz igazán új fordulatot, amikor holtan talál a fürdőszobájában egy férfit. Lady Georgiana pontosan tudja, ki az illető: ez a francia idegen nemrégiben megzsarolta a családját, és azzal fenyegetőzött, hogy megszerzi a skóciai kastélyt. Lady Georgiana egyetlen módon tisztázhatja a helyzetet - ha mielőbb kideríti, ki volt a gyilkos.

HOLTTEST A KÖNYVESBOLTBAN

Lady Georgiana vadonatúj bűnügybe csöppen. A királynő megkéri, hogy néhány röpke hétre lássa vendégül Hannit, egy bajor hercegkisasszonyt. Ekkor Georgie még nem sejti, milyen terhet vesz a nyakába. Vigyázat, Hanni nem szokványos kékvérű nőszemély:

  • angol nyelvtudását amerikai gengszterfilmeken edzette
  • erősen kleptomániás
  • odavan a jóképű pasikért
Lady Georgiana számára az események akkor kezdenek felpörögni, amikor Hanni egy holttestre bukkan egy rejtélyes könyvesboltban. Vajon ki az áldozat? És ez csak az első a gyanús halálesetek sorában… Ha Lady Georgiana ki akar mászni a slamasztikából, saját magának kell kinyomoznia a gyilkosságokat.


FONTOS INFORMÁCIÓ!
A csomagár a benne szereplő könyvekre csak együttesen érvényes. Ha a kosárban valamelyik kötetet kiveszed a csomagból, az extra kedvezmény elveszik a többi címre is.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-06-24

RHYS BOWEN - Szerzői könyvcsomag

Mondd el a véleményed!

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!