Menu
Női regény

Amikor a szerelemnek csokoládé-íze van

Édes történet szerelemről, újrakezdésről és a múlt titkairól

Amy Bishop váratlanul megörökli nagyapja csokoládéüzemét. Nemsokára kiderül, a bonbonokkal együtt egy jó adag probléma is a nyakába zúdul.

A kis üzem a csőd szélén áll. A Sugar Tale Corporation nagyvállalat szeretné megkaparintani és modernizálni. Ezért elküldik a jóképű gazdasági tanácsadót, Ryan Scandriket, hogy átszervezéseket hajtson végre. Amy elszántan küzd Ryan tervei ellen. Ám a nagy viták hevében rá kell döbbennie, hogy egyre jobban bejön neki ez a lehetetlen alak.

Hogyan lehet valaki ennyire szexis, vonzó, mégis hidegfejű? Vagy Ryan mégsem olyan szívtelen, mint amilyennek látszik? Amy tanácsért fordul Kendrához, nagyapja egyik barátjához. De nem sejti: az idős hölgy hajdan feláldozta a szerelmet ugyanezért a csokoládéüzemért.

Vigyázat, éhesen ne kezdj bele!

A szerzőről

Emily Bold 1980-ban született Bajorországban. Azon kevés német írónők egyike, akinek regényei nem csupán a hazájában bestsellerek, de angol nyelvterületeken is sikert aratnak.

Romantikus könyvei tele vannak szerelemmel, szenvedéllyel és kalanddal. Olyanok, akár egy jó mozifilm: pergősek, érdekesek és képszerűek. Mindez különösen igaz erre a művére: ínycsiklandó bonbonok, csokoládékészítési praktikák, egy hajdanvolt és egy születőben lévő szerelem garantálják a kellemes szórakozást.

Cím:Amikor a szerelemnek csokoládé-íze van
Szerző:Emily Bold
A mű eredeti címe:Wenn Liebe nach Pralinen schmeckt
Megjelenés éve:2017
Oldalak száma:328
Kötés típusa:Kartonált ragasztókötés visszahajló füllel
ISBN:9786155733246
Ára:3490 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben: