Menu
Krimi-Thriller

Utolsó lélegzetig

Egy telefonhívás az iskolából: “Szeretlek, anya!”
Aztán egy lövés hangja, és a vonal megszakad.
Te mit tennél?

A gyerekek már javában készülnek a tavaszi szünetre egy csendes, amerikai kisváros iskolájában. Vidámak és felszabadultak, hiszen mindjárt itt a vakáció. Ám egy ismeretlen fegyveres túszul ejti a délelőtt során őket, és nem árulja el, mi a szándéka.

Vajon ki ez a férni? Hiszen Broken Branch városkában mindenki jól ismeri egymást – vagy mégsem?

A túszejtő kizárólag Meg Barett felügyelőnővel hajlandó beszélni a rendőrök közül, de csakis akkor, ha a nő bemegy hozzá az épületbe. Csapda ez? A sokat megélt, nyugdíjazásra váró tanítónőnek, Mrs. Olivernek mintha ismerős lenne az álarcos alak… Talán egy elvált, megkeseredett apa vagy egy lecsúszott hajdani tanítvány? És mi köze mindehhez a hetedikes, hősiesen viselkedő Augie Bakernek?

A feszült tempójú thrillerben percről percre fokozódnak az események. Mire véget ér a nap, megtudjuk, sikerül-e épségben kihozni a gyerekeket az iskolából. Addig csak egy biztos: odakint a szülők és a rendőrök rettegve félnek, nehogy kudarcot valljon a mentőakciójuk.

A szerzőről

Heather Gudenkauf amerikai írónő regényeinek foglalt helyük van a The New York Times bestsellerlistáján. A kritikusok gyakran nevezik “női John Grishamnek”, mert ő is azon ritka szerzők egyike, akik az utolsó lapig képesek fokozni az izgalmat.

Cím:Utolsó lélegzetig
Szerző:Heather Gudenkauf
A mű eredeti címe:One Breath Away
Megjelenés éve:2014
Oldalak száma:320
Kötés típusa:Kartonált
ISBN:9789639905320
Ára:3690 Ft

Vedd meg itt:

Vedd meg itt e-könyvben: