Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

CSALÁDBAN MARAD? - Krimi, thriller könyvcsomag

Ár:
14.860 Ft
6.490 Ft
Kedvezmény: 56%
ISBN: csmcsomag
Elérhetőség: Raktáron


Túszejtés. Eltűnés. Tragikus baleset. Szívszorongató események, melyeket egy anya sem akar átélni. Lebilincselő, hátborzongató, mélyen emberi és elgondolkodtató regények.UTOLSÓ LÉLEGZETIG
A gyerekek már javában készülnek a tavaszi szünetre egy csendes, amerikai kisváros iskolájában. Vidámak, hiszen mindjárt itt a vakáció. Ám egy ismeretlen fegyveres túszul ejti őket a délelőtt során, és nem árulja el, mi a szándéka. Vajon ki ez a férfi? Hiszen Broken Branch városában mindenki jól ismeri egymást – vagy mégsem? A túszejtő kizárólag Meg Barrett felügyelőnővel hajlandó beszélni a rendőrök közül, de csakis akkor, ha a nő bemegy hozzá az épületbe. Csapda ez? A sokat megélt, nyugdíjazásra váró tanítónőnek, Mrs. Olivernek mintha ismerős lenne az álarcos alak... Talán egy elvált, megkeseredett apa vagy egy lecsúszott hajdani tanítvány? És mi köze mindehhez a hetedikes, hősiesen viselkedő Augie Bakernek?

JÓBARÁT
Sophie vonaton ül a férjével, messze otthonától és négyéves kisfiától, Bentől. Rémisztő telefonhívást kap. Tragikus baleset történt, két kisfiú kórházba került. Az egyikük Ben. Sophie Emmát kérte meg, hogy távollétében vigyázzon a kisfiára. A két nő nemrég ismerkedett meg egymással. Annak ellenére, hogy a faluban rosszindulatú pletykák keringtek Emmáról, Sophie őszinte volt hozzá, és megbízott benne. Most, hogy értesült a tragédiáról, attól fél, szörnyű hibát követett el, amivel az egész családját veszélybe sodorta. Fogytán az idő. Sophie retteg, hogy nem tud segíteni a gyermekén. Még órákba telik, míg hazaér. Lassan kiderül az igazság, az élete pedig örökre megváltozik.

ÜZENJ, HA ÉLSZ!
Carrie élete legszörnyűbb eseményét éli át, amikor Charlie, az ötéves fia eltűnik a tengerparton. Aztán Carrie évekkel később találkozik egy látóval, akitől híreket kap a gyerekről. Az információkat csak az tudhatja, aki tényleg ismeri Charlie-t. Vajon higgyen a látónak? Vagy bízzon a józan eszébe, mert nyilvánvalóan sarlatánság az egész? A történet másik szála Maxhez fűződik: ő az a kisfiú, akivel Charlie az eltűnése előtt együtt játszott a tengerparton. Max is határozottan állítja, hogy a „tengerparti” Charlie üzenni szokott neki. De az édesanyja, Molly nem hisz neki.

ZUHANÁS
Helikopter zúgásának hangja veri fel az éjszakát. Egy ötéves kisfiút szállítanak kórházba életveszélyes sérüléssel, miután kiesett a házuk teraszáról. Hogyan történhetett? És miért indít vizsgálatot a gyerekvédelmi hatóság? Hiszen a McNamara család irigylésre méltó boldogságban él, vagy nem? Az anya, Martha McNamara látta azt a néhány félelmetes másodpercet, amely a tragédiához vezetett. Ám ő hallgat. Vajon kit és miért próbál védeni a némaságával? Lehet az elhallgatás becsületesebb, mint az őszinteség?


FONTOS INFORMÁCIÓ! A csomagár a benne szereplő könyvekre csak együttesen érvényes. Ha a kosárban valamelyik kötetet kiveszed a csomagból, az extra kedvezmény elveszik a többi címre is.

 

Átlagos értékelés: Nem értékelt

CSALÁDBAN MARAD? - Krimi, thriller könyvcsomag

Mondd el a véleményed!

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!