Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

ALAFAIR BURKE - Szerzői könyvcsomag

Ár:
7.980 Ft
4.190 Ft
Kedvezmény: 47%
ISBN: abcsomag
Elérhetőség: Raktáron

Alafair Burke amerikai író sodróan izgalmas könyvei a hazáján kívül eddig tucatnyi országban sikerlistára kerültek. Módszere pofonegyszerű: már az elején torkon ragadja az olvasót, és az utolsó lapokra is döbbenetes fordulatokat tartogat. Az Ex című regényének megfilmesítési jogát nemrégiben az Amazon Studios vásárolta meg.AZ EX
Jack Harris évek óta nem randizott, amióta a felesége tömeggyilkosság áldozata lett. Mindez megváltozik, amikor egy hajnali kocogás közben megpillant egy gyönyörű nőt a parkban. Miért hasonlít a nő ennyire az elhunyt feleségére? Jack egyik barátja közzéteszi a furcsa, hajnali találkozást egy népszerű internetoldalon. Az ismeretlen nő néhány nap múlva jelentkezik. A férfi élete ettől kezdve darabokra hullik. Olivia Randall a legkiválóbb védőügyvéd New Yorkban. Amikor tudomására jut, hogy Jack Harrist, a hajdani vőlegényét letartóztatták háromszoros emberölésért, elvállalja a védelmét. Kétsége sincs a férfi ártatlanságában. De tényleg olyan jól ismeri Jacket?


EGY FELESÉG DOLGA
Angela hat évvel korábban azt hitte, a sármos közgazdászprofesszor csupán nyári kalandnak tartja a kapcsolatukat. Szerencsére a férfi feleségül vette, és így Angela eltűnhetett a kisvárosból. Abban bízott, New Yorkban majd senki sem kutatja múltja titkait. Jason Powell az amerikai üzleti élet ügyeletes prófétája. Befutott, rafinált tudós, és az esküvő óta még fényesebben szárnyal az egyetemi karrierje. Gazdag ügyfelei pedig sorra elhalmozzák megbízásokkal a tanácsadói irodáját. Aztán egy nap az új gyakornoklány feljelenti Angela férjét a rendőrségen. Pár nap múlva Kerry, egy másik nő is megteszi. És nemsokára Kerry eltűnik… Még mindig azt hiszed, tudod, kiben bízhatsz?

FONTOS INFORMÁCIÓ! A csomagár a benne szereplő könyvekre csak együttesen érvényes. Ha a kosárban valamelyik kötetet kiveszed a csomagból, az extra kedvezmény elveszik a többi címre is.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

ALAFAIR BURKE - Szerzői könyvcsomag

ALAFAIR BURKE - Szerzői könyvcsomag

Összesen: 7.980 Ft
helyett 4.190 Ft
Kedvezmény: 47%

Mondd el a véleményed!

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: burke, ex, feleség, könyvcsomag, krimi, szerző, thriller